Selena dumpet JUSTIN?

Hei alle sammen! (:

Tidligere denne måneden kom den overraskende nyheten om at popstjernen Justin Bieber (17)skal ha gjort den 20 år gamle Bieber-fanen Mariah Yeater gravid. Nå har kjæresten Selena Gomez (19) fått nok, og dumpet nylig Bieber.

- Justin har gjentatte ganger fortalt Selena at ryktene om graviditeten absolutt ikke er tilfelle. Han mener at bruddet vil bekrefte at ryktene faktisk stemmer, og hadde håpet på at Selena kunne ha fortsatt å vært sammen med ham, sier en kilde til nettstedet RadarOnline.

Yeater skal ha blitt gravid etter at hun ifølge henne selv hadde sex med Bieber etter en av hans konserter i Los Angeles.

- Etter å ha ventet en stund sammen med flere andre jenter, kom Justin Beiber bort til meg og vi begynte å snakke. Det ble raskt klart at vi var tiltrukket av hverandre og vi begynte å kysse. Deretter tok han meg med til et privat område, og sa han ville ligge med meg. Det ville bli hans første gang, skal hun ha sagt til retten ifølge dokumenter bladet Star har fått tak i.

Selv om popsangeren hardnakket påstår at samleiet aldri skal ha funnet sted, ønsker nå Yeater å presse ham til å ta en farskapstest, slik at han kan begynne å betale barnebidrag.

Gomez og Bieber har vært sammen i åtte måneder, selv om det unge forholdet nå ser ut til å være over...

//Julie. (Kopiert fra en annen blogg!!!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits